3. Olagan Genel Kurul Toplantisi

Degerli Üyelerimiz;

Odamizin 6326 sayili Turist Rehberligi Meslek Kanunu’na ve 26 Aralik 2014 gün ve 29217 sayili Resmi Gazete’de yayimlanarak yürürlüge giren Turist Rehberligi Meslek Yönetmeligine göre 3.Olagan Genel Kurul Toplantisi, 20 Aralik 2018 Persembe günü Saat:11.00’da IZRO Seminer Salonu 1444 (Irfan Boyuer )Sokak No:8/5 Sirma Apartmani Alsancak/IZMIR adresinde,

Yeterli çogunluk saglanamaz ise 27 Aralik 2018 Persembe günü saat: 12.00'da Türkan Saylan Kültür Merkezi Kibris Sehitleri Caddesi 1440 Sokak Kat 7 Alsancak/IZMIR adresinde, asagida ilan edilen gündem görüsülmek üzere çogunluk aranmaksizin, gerçeklestirilecektir.

Genel Kurula katilmaya hak kazananlarin listesi 01 Aralik 2018 tarihinde Odamiz binasinda ve www.izro.org.tr  adresinde yazimiz ekinde yayinlanacaktir. Her gün 08.00 – 17.00 saatleri arasinda askidaki Hazirun listelerinden isimlerinizi kontrol etmenizi ve var ise itirazlarinizi Il Seçim Kuruluna iletmeniz gerekmektedir. Hazirun listeleri 07 Aralik 2018 tarihinde saat 17.00’de askidan indirilecektir.

Genel Kurula katilmaniz, meslegimiz ve Odamiz için büyük önem tasimaktadir.

Genel Kurul, Seçme ve Seçilme konulari hakkinda hatirlatma yapmak isteriz;

Mevzuatimizda belirtildigi gibi seçimlerde son 6 aydir eylemli olan ve odaya karsi yükümlülüklerini yerine getirmis her rehberin seçme ve seçilme hakki vardir.

(Birinci toplanti için 348 kisi olmadan seçimlere baslanamayacagi için daha önceki yillarda oldugu gibi muhtemel seçimler 2.Toplanti tarihi olan; 27 Aralik 2018 tarihinde gerçeklestirilecektir. Programinizi 27 Aralik 2018 olarak yapmanizi tavsiye ederiz)

Olagan Genel Kurul Toplantisinda organlara seçilecek kisi sayilari asagidaki gibidir.

Yönetim Kurulu : Yedi Asil (baskan dâhil ) , alti yedek

Denetim Kurulu : Üç asil, üç yedek

Üst Kurul Delege : On dört asil, on dört yedek

Gündem;